Ideer til neste års Halloween – få et komplett kostyme med falske tenner

Tennene våre har mer å si for hvordan folk oppfatter oss enn det vi kanskje aktivt tenker over. Det er også derfor et kostyme ikke er komplett om du ikke tenker på tennene. Hvem har vel sett en pirat med pene, hvite tenner?

Her får du 6 forskjellige ideer til Halloween-kostymer, og ikke den opplagte vampyren, hvor falske tenner kan gi det lille ekstra:

1. Pirattenner

Pirater var kjent for dårlig tannhygiene og rotne tenner, mye på grunn av at de tilbrakte store deler av livet sitt til sjøs uten tilgang til vitamin C som er viktig for tannkjøttet og tennene dine. Det ikoniske er å se en pirat med gulltann eller manglende tenner.

En gulltann til piratkostyme Pirat gulltann fra Amazon

2. Hip-hop Artist

Skal du kle deg ut som hip-hop artist, kan du ta med grillz i kostymet. Grillz er et slags smykke til tennene som du kan ta av og på. Det kommer oftest i gull, sølv eller platina og kan også være innlagt med edelsteiner.

Grillz på tennene til hip hop kostyme Det blir for mye bling med grillz på tennene

3. Monstertenner

Det finnes mange forskjellige monstre der ute som har interessante tenner, alt fra spisse hoggtenner og tenner som står rett ut av munnen til troll med lange støttenner. Her er det bare fantasien som setter grenser.

trollkostyme med støttenner Et troll kan være mange forskjellige ting. Her er et med støttenner.

4. Zombietenner

Zombier har jo vært populære en stund, og som en levende-død skapning bør tennene gjenspeile denne tilstanden. Skikkelig råtne tenner og tannkjøtt er noe som hører med zombie tilværelsen.

Zombietenner til kostyme Alt er dødt og rotent på en zombie. Ikke glem zombietenner!

5. Kannibaltenner

Den tradisjonelle stereotypen er at kannibaler har alle tennene sine slipt til spisser. På den måten hadde de flere tenner å rive opp kjøtt med sier mytene. Tro det eller ei, det finnes også mange forskjellige varianter av kannibaltenner på nettet. Her er en videreutviklet, mutant kannibal:

Mutant kannibaltenner til kostyme Flott smil med mutant kannibaltenner!

6. Gnagertenner

Og ta tenker vi ikke på en søt liten kanin eller Mikke Mus. Det er jo Halloween! Kle deg ut som “the rabbit of Caerbannog” – kaninen som angriper ridderne i “Monty Python’s The Holy Grail” eller Professor Rottenikken fra Disney’s “Mesterdetektiven Basil Mus”.

Gnagertenner falsetenner kostyme Gnagertenner kan være skikkelig skumle.

Har du noen gang brukt tenner for å gjøre et kostyme komplett? Hva kledde du deg ut som?

For flere morsomme fakta om tenner og råd om tannhelse og tannbehandling, følg Apollonia på Facebook!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *