Ombyggingen fortsetter

Det arbeides for fullt nå i andre etasje av malere, elektrikere, rørleggere, montører og flere få å ferdigstille til pasientene kommer. Og åpningsdagen 17. august står vi klare til å ta i mot pasienter forkjeveortopedisk behandling i nye lokaler. Avdelingen utvider til sin helt egen etasje – med egen inngang, venterom og behandlingsrom.

Apollonia Bilde

I Nytt i uka forteller eier og tannlege Dr. Odont Nils Jørgen Selliseth, spesialist i kjeveortopedi at her skal det ikke se ut som hos andre tannleger. Det brukes mørke farger på venteområdet for å skape en lunere atmosfære og kontrast mot behandlingsrommene. Der har man lagt vekt på at de skal være rene, hvite og lyse.

nytt i uka fremside.JPG

Selliseth forteller også om at uteområdene rundt Keiser Wilhelmsgate 25 vil få en oppgradering. Først og fremst skal det males og ryddes opp, nye utelamper. Utenfor klinikken står også en vannfontene som ikke har blitt brukt på mange år, og den vil vi prøve å få i gang igjen. Ved endringer må det søkes til kommunen, siden det er et offentlig rom. Kommunen sier i Nytt i Uka at de er positive til å motta en søknad om oppgradere uteområdet. Videre skal flere funksjoner av klinikken pusses opp i løpet av høsten og neste år.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *