Rare tannbørster du ikke visste eksisterte

Foruten den jevnlige sjekken hos tannlegen med tannrens og oppfølging, er den daglige tannbørstingen noe av det viktigste du gjør for å holde tennene dine og munnen din frisk og fri for plakk og bakterier. Det trenger derimot ikke å bety at tannbørstingen må være kjedelig!

Her får du oversikt over noen rare tannbørster som finnes på markedet!

Du kan også lese om

hvordan du velger den rette tannbørsten her!

Crayola fargestift som tannbørste

Morsomme tannbørster er ofte laget for å engasjere og opplyse barn om tannbørsting.

Et eksempel er denne tannbørsten i samarbeid med Crayola som er mest kjent for å produsere fargestifter og tusjer. Selve tannbørsten er ut som en av Crayola sine ikoniske fargestifter med kork og det hele. Med i pakken får du 75 klistre som barnet kan dekorere tannbørsten med og dermed får de satt sitt eget preg på tannbørsten.

GUM Crayola tannbørste Tannbørsten som ser ut som en Crayola fargestift fra GUM

Tannbørsten har også sugekopp på bunnen slik at den enkelt kan stå oppreist på vaskeservanten

Figurtannbørster

Et annet alternativ som finnes for barn er tannbørster med figurer, og da snakker vi ikke bare om at skaftet er en type tegneseriefigur.

Brush Buddies fra USA lager fullstendige, stående figurer til vaskeservanten på badet, som for eksempel kuen Milky Wayne, frosken, Leapin Louie, løven Rickie, tigeren Toothy Toby eller elefanten Haily.

Brush Buddies morsomme tannbørster med figur Brush Buddies Poppin’

Tannbørsten popper ut når du trykker figuren på magen og gjør hele tannbørsteopplevelsen til noe gøy og spennende. Hodet på figuren er morsom, samtidig som den er med på å beskytte tannbørsten.

Syngende tannbørste

Om det ikke var spesielt nok for deg, eller om du har noen småjenter hjemme som elsker Justin Bieber eller One Direction, så går det også an å få tak i tannbørster som spiller av en sang mens du børster.

Tannbørste som synger Justin Bieber Tannbørste som synger Justin Bieber-hitene “Baby” og “U Smile”

Før du sier hvor tåpelig dette er, må det presiseres at sangen ikke er en ubrukelig tilleggsfunksjon. Den spiller en viktig rolle i tannbørstingen. Sangene varer nemlig i to minutter, som er den tiden tannleger anbefaler at du bruker på å børste tennene dine morgen og kveld.

Det finnes mange alternativer i serien Brush Beatz så det er bare å se om de har en som fenger deg. Faktisk har de også en tannbørste som spiller Ylvis-hiten “What does the fox say?”:

Tannbørste som synger Ylvis Tannbørste som synger Ylvis-hiten “What does the fox say?”

Tannbørsten med bling

Vil du heller ha en tannbørste som ingen andre har? Da kan du skaffe deg en tannbørste med skinnende metallisk overflate og falske diamanter.

Litt bling i hverdagen kan vel alle ha bruk for 😉

Tannbørste i metallisk finish med diamanter Tannbørster med Bling

Toalett-Tannbørste for humoristen

På Cool Stuff, nettets svar på dilldall butikken, kan du skaffe deg en kjempesvær tannbørste som skal brukes til å vaske toalettet istedenfor en standard toalettbørste. Dette passer for deg som alltid har drømt om å vaske toalettet med tannbørsten til fienden din.

Toalett-tannbørste fra Cool Stuff Toalett-tannbørste fra Cool Stuff

Heldigvis er tannbørsten på størrelse med en normal toalettbørste med en lengde på 41 centimeter, så du slipper å ligge på knærne mens du detaljvasker doskålen 😉

Det finnes også en elektrisk tannbørste som er koblet sammen med en app på mobilen via blue tooth. Du kan lese mer om tannbørsten og app’en Kolibree her!

For flere morsomme fakta om tannhelse, tannbørster og annet tannrelatert, les artikkelen om det du ikke visste om tannfeen, eller følg Apollonia på Facebook for neste oppdatering på bloggen 😀

Kilder:

Cool Stuff

Gum Brand

Brush Buddies

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *