Vi bygger om!

Har du lagt merke til container, støv og støy hos oss? Vi utvider!

I januar kjøpte Apollonia Tannklinikk sammen med investorer hele bygget i Keiser Wilhelmsgate 25. Vi har sett behov for å bygge ut klinikken og da ble den beste løsningen for oss å kjøpe hele bygget og få utvidet klinikken i eksisterende lokasjon. Vi er i gang med å bygge kjeveortopedisk avdeling i 2. etasje.

Dette har vi planlagt lenge og vi har tegnet mange, mange forslag sammen med Plandent. I løpet av høsten begynte vi å finne ut av grov skissen. For å få hjelp til å lage en god klinikk for pasientene våre, med hensyn til lys, luft og mer har vi fått hjelp av Rom i Ålesund. Rom har vært opptatt av klinikken vår skal ha et godt venterom for pasienten og at flyten skal fungere. Det har vært mange beslutninger som skal tas, og det er fortsatt mange igjen. Det er en veldig gøy og spennende prosess! Vi har heldigvis fått hjelp fra mange dyktige fagpersoner. De første leveransene er kommet i dag, og betongarbeidet er snart ferdig, og da begynner byggearbeidet og klinikken å ta form.

Slik så det ut da vi begynte. Her kommer det til å bli tannlegestoler. Slik så det ut da vi begynte. Her kommer det til å bli tannlegestoler.

Denne trappen har vi tatt bort, her skal vi ha toaletter. Denne trappen har vi tatt bort, her skal vi ha toaletter.

Nå er trappa borte. Her er betongarbeiderne som har slått opp gulv og fjernet trappa. Nå er trappa borte. Her er betongarbeiderne som har slått opp gulv og fjernet trappa.

Oppdatering følger!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *