En av Norges største tannklinikker – og kanskje den mest spesielle

Det hele startet egentlig i 1964 da kjeveortoped Nils Edvard Selliseth åpnet spesialistpraksis ved torget i Ålesund. I 1991 tok sønnen Nils Jørgen over klinikken, og i 1998 ble ideen om Apollonia Tannklinikk til da tannlege Fredrik Skodje kom inn med en visjon om å lage en tannklinikk for hele familien. Nå, atten år senere har Apollonia Tannklinikk vokst seg til å bli en av Norges største tannklinikker der tannleger, tannpleiere, tannspesialister, narkoseleger og en psykolog jobber sammen for å gi et tilbud om tannbehandling for pasienter i alle livets faser.

Tidligere i år bestemte de to eierne seg for å iverksette neste del av drømmen sin. De overtok hele Keiser Wilhelms gate 25. Nå har håndverkere arbeidet i hele sommer for å totalrenovere to av etasjene. Forandringen åpner en ny æra for tannklinikken. Vi tror at forandringen vil gjøre turen til tannlegen enda hyggeligere, mer effektiv og tryggere enn noen gang.

En hel etasje for tannregulering

-17. august åpnet Apollonia Tannklinikk en hel etasje for de som skal ha tannregulering. Her tar vi imot både voksne og barn som trenger tannregulering, i et lokale vi virkelig er stolte av, sier Nils Jørgen Selliseth. Her kan hele familien slappe av i et lyst og hyggelig vrimleareal med stort lekerom mens pasienten får behandling.

 

Da Apollonia Tannklinikk skulle fornye seg, ga de interiørarkitektene i Rom AS i oppdrag å gjøre Apollonia til et sted du føler deg trygg, avslappet og velkommen. -Den oppgaven har de virkelig tatt på alvor, forteller Selliseth, og legger til: -Alt fra resepsjonsområdet til den nye tannpussestasjonen er fintenkt i detalj. Når du kommer inn i selve klinikken, vil du møte noe av det mest moderne og sikre tannlegeutstyret som finnes, i lokaler som tar vare på både trivsel og hygiene.

Selliseth forklarer at klinikken har fått et eget område for tannpuss før man skal inn til tannlegen. Her står tannbørste med tannkrem klart sammen det man ellers trenger. På venterommet er det Playstation, tappekran for vann med og uten kullsyre og kaffe. Over tannlegestolen er det en tv for pasienten der hun kan slappe av med en film. Her tror vi at pasientene kommer til å trives, sier Selliseth.

Utvider enda mer

Også i tredje etasje utvider Apollonia Tannklinikk med nye lokaler. Her blir det administrasjonkontorer, kantine, møtearealer og større lagerplass, som gjør at Apollonia legger til rette for et enda bedre arbeidsmiljø for de ansatte.

Det er også her psykologen får kontor for behandling av pasienter med odontofobi, eller tannlegeskrekk. Dette er et område tannklinikken satser mye på, og pasienter fra hele landet finner veien til Apollonia Tannklinikk for å få hjelp etter kanskje årevis med tannlegeskrekk.

I tillegg består selvfølgelig de eksisterende lokalene i femte etasje som før, bare med mindre press på fasilitetene.

Frisker opp bysentrum

-Dette er et enormt løft for Apollonia Tanklinikk, og vi er spesielt stolte over å kunne gjøre det her, midt i Ålesund sentrum, forteller Selliseth. Vi tror det har stor verdi at folk kan få utført tjenester i sentrum, og så er vi selvfølgelig glade for å bidra til å skape arbeidsplasser og liv i bygningene våre. Tidligere i år åpnet et enormt parkeringsanlegg inne i Aksla, slik at man nesten kan gå tørrskodd gjennom Ålesund Storsenter og ned til Apollonia Tannklinikk.

Utenfor klinikken hører det til uteområder. Her forteller Selliseth at en opprydding og malestrøk er planlagt. Nye lamper, liv i fontenen og kanskje noen grønne lunger hvor folk kan oppholde seg er under planlegging.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *