Enklere usynlig tannregulering

En ny type usynlig tannregulering, ?Incognito Lite? kan gjøre enkel flytting av tenner raskere og mye rimeligere.

Kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth ved Apollonia Tannklinikk har tatt i bruk den nye metoden Incognito Lite og synes den er velegnet for enklere behandlingsbehov.

Kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth har arbeidet med usnylig streng i snart 15 år. Kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth har arbeidet med usnylig streng i snart 15 år.

– Hvilke fordeler har Incognito Lite?

Incogito Lite passer for pasienter som har et mildt til moderat behandlingsbehov i fronten. Behandling av trangstilling eller mellomrom mellom fortennene kan gjøres på mindre enn et halvt år.

Mange voksne ønsker tannregulering. Noen kan ha hatt tannregulering som barn, og så har tennene blitt litt skjeve igjen. Andre kan ha små tannstillingsfeil i fronten som de vil rette på uten bruk av tradisjonell, synlig streng. Av og til kan tannstillingsfeil utvikle seg i voksen alder.

– Hvorfor velger pasienten usynlig streng?

Incognito er det en kan kalle et ?high end? produkt; strengen er skreddersydd for den enkelte pasient sine tenner slik at den blir mest mulig komfortabel under behandlingen. Den blir produsert digitalt ved bruk av CAD/CAM og robot teknologi. Dette gjør strengen særlig presis slik at tennene kan flyttes kontrollert i 3 dimensjoner. Fullversjonen av Incognito har ingen begrensninger i hvilke tannstillingsfeil som kan behandles. Den enklere versjonen har samme presisjon for å rette på fortennene som jo er de vi smiler med, og er rimeligere.

Incognito Lite har nylig blitt tildelt den meget ettertraktede Red Dot Design Award, en internasjonal anerkjent utmerkelse for utsøkt designkvalitet. Prisen er blitt delt ut siden 1955. Andre merkevarer som også har mottatt prisen er Apple, Bose, Sony, Audi og BMW.

Usynlig streng. Fullversjonen av Incognito har ingen begrensninger i hvilke tannstillingsfeil som kan behandles. Den nye metoden Incognito Lite behandler enklere tannstillingsfeil i fronten.

Fakta: 4 typer tannreguleringer

Synlig tannregulering
1.Tradisjonelle stålknotter
2. Gjennomsiktige porselensknotter

Usynlig tannregulering
3. Innvendig streng
4. Avtakbare plater

Har du lyst å vite mer om fordelene med usynlig tannregulering for voksne? Les mer om fordelene her!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *