Godt nytt år!

2016 var et innholdsrikt år for Apollonia Tannklinikk med ny klinikk for kjeveortopedi, nye tannleger og tannpleiere. Og gleder oss til fortsettelsen i 2017.

Nye tannleger og tannpleiere

Vi har fått fire nye tannleger med på teamet i løpet av 2016. Teresa Mikolajczak-Ruszel, Kristine Henriksen, Trude Benedikte Eggesvik og Dag Petter Nilsen Tingvoll, samt fem tannpleiere. Vi ønsker de velkommen til oss.

Apollonia Bilde

Ny og større lokaler

Apollonia_195A5841_fotoKristinStoylen.jpg

Onsdag 17. august 2016 flyttet vi inn i ny tannreguleringsavdeling i andre etasje. Her tar vi imot både våre mange voksne pasienter, og alle barna som skal ha regulering, i et lokale vi virkelig er stolte av. Her kan hele familien slappe av i et lyst og hyggelig vrimleareal med stort lekerom.

Da vi skulle fornye oss, ga vi interiør-arkitektene i Rom AS i oppdrag å gjøre Apollonia til et sted du føler deg trygg, avslappet og velkommen. Den oppgaven har de virkelig tatt på alvor. Alt fra resepsjonsområdet til den nye tannpussestasjonen er fintenkt i detalj. Når du kommer inn i selve klinikken, vil du møte noe av det mest moderne og sikre tannlegeutstyret som finnes, i lokaler som tar vare på både trivsel og hygiene.

I 5. etasje fortsetter vi med å erstatte manglende tenner med tannimplantat, behandle tannkjøttsykdommer, rotfylling av tenner, allmenn tannbehandling, kirurgi, tannbehandling i narkose og psykolog for behandling av tannlegeskrekk. I løpet av høsten har vi bygget om for å få flere behandlingsrom og gjøre plass til nye tannleger og tannpleiere

Nye behandlingstilbud

Vi har også utvidet med en ny maskin, en røntgen som tar 3-D bilder. Dette er til stor nytte for oss når vi har pasienter som skal ha nye tenner samt for å avdekke kjeveben.

Nytt behandlingskonsept All-on-4®

Et nytt behandlingskonsept, All-on-4® eller “alle på 4” er nytt for oss hos Apollonia Tannklinikken for pasienter som mangler alle tennene. Behandlingen passer til pasienter som mangler alle tennene. Konseptet ble utviklet at Dr. Paulo Malo fra Portugal i 1998. Konseptet er godt utprøvd og dokumentert, og behandlingen har svært gode prognoser.

Behandlingen gjøres på én dag, etter en grundig undersøkelse og planlegging. Oralkirurgen setter inn fire implantater i kjeven, deretter setter tannlegen en bro på disse implantatene. Tannlege Fredrik Skodje forteller at man med denne metoden får alle tennene på plass på en rask og god måte. Ofte er dette et viktig for pasientene, de ønsker “å leve igjen”, og med denne metden kan man raskt ta fatt i normalt hverdagsliv igjen, med nye tenner. Metoden har fordelen at man slipper å gå med protese som en midlertidig løsning, man får faste tenner med én gang.

Usynlig tannregulering med Invisalign®

Har du skjeve tenner?
Et smil kan endre alt ? det har med utseende og selvtillit å gjøre. Og det behøver det ikke være så komplisert å få det smilet du alltid har drømt om. Invisalign retter opp tennene dine med gjennomsiktige reguleringsskinner. Du bytter reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt, uke etter uke, mot den endelige tannstillingen.
Invisalign er komfortable, gjennomsiktige og avtakbare og forandrer smilet uten å forstyrre livet ditt. Dette er noe over fire millioner mennesker i hele verden allerede har funnet ut.

Invisaligns portefølje av innovative behandlinger kan rette en rekke tannstillingsproblemer, frafor liten plass, stor avstand mellom tennene, kryssbitt til over- og underbitt.

Er du klar for ditt nye smil?
Bestill time hos oss på telefon 70104670 eller send e-post til firmapost@apollonia.scmd.no

plakat - bestill time.jpg

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *