Oppfølging: Hvor er tannbørste app’en Kolibree?

I sommer fortalte vi om Kolibree, verdens første tannbørste app. Den skal, ved hjelp av Bluetooth-teknologi, gjøre tannbørsting morsomt for barn, interessant for voksne og behjelpelig for tannleger og tannpleiere.

Siden den enda ikke har kommet til en butikk i nærheten av deg, kan vi se hvordan det går med Kolibree!

Designtegninger av Kolibree tannbørsten

På show i Las Vegas

Kolibree er fremdeles ikke kommet i salg men viser seg fram på forskjellige teknologimesser rundt omkring i verden.

På tirsdag 6. januar demonstrerte teamet bak Kolibree funksjonalitetene og teknologien bak tannbørsten på International Consumers Electronics Show i Las Vegas. De har troen på at Kolibree blir en av de mest spennende nyvinningene innen teknologi i 2015.

Er du i Las Vegas denne uken, kan du dessuten få muligheten til å prøve ut tannbørsten selv og se hvordan de forskjellige sensorene klarer å forstå hvordan du pusser tennene og sende den informasjonen over til mobiltelefonen din med en gang.

Puss tennene som en pirat!

En av de viktigste grunnene til at Kolibree kan revolusjonere tannbørsting er muligheten til å linke sammen spill og tannbørsting.

Sammen med mobilen skal du kunne styre et spill med børsten mens du pusser tennene. Dette er en ypperlig mulighet å få barn og unge engasjert i tannpussing.

Det blir en lek istedenfor et ork.

På messen i Las Vegas demonstrer Kolibree et spill for barn som heter “Go! Pirate”. Spillet er av en pirat som løper på en brygge. Barna får gullpenger etter hvor de pusser tennene og hvor lenge de pusser på hvert område. På slutten av hver tannpuss vil de ha samlet sammen en skatt.

Mobiltelefon med bilder fra spillet Go! Pirate til Kolibree tannbørsten

Engasjerende tannbørsting også for voksne

Føler du deg litt for voksen for et piratspill, kan du også pusse tennene ved hjelp av Kolibree Coach, en slags trener for tannpuss. Den hjelper deg å pusse tennene på korrekt måte, sikrer at du kommer over alle tennene og at du pusser lenge nok.

Kolibree Coach er spesielt effektiv siden den viser resultater og forslag i “real-time” på mobilen din.

Mobil med appen som skal hjelpe tannbørsten Kolibree og deg å få bedre tenner

Kontakt med tannlegen via tannbørsten

Målet til Kolibree er at tannlegen din skal kunne følge informasjonen fra app’en direkte.

App’en er laget på en åpen platform som gjør det mulig for flere programmerere å lage programvare som kan bruke informasjonen som tannbørsten fanger opp.

Det kan det bli mange kjekke tannbørstespill av 😉

På websiden til Kolibree kan du følge med på nyheter og få informasjon når de lanserer forhåndsbestilling av tannbørsten. Den kommer med avtagbare tannbørstehoder til hele familien.

Se video om tannbørsten her:

 

For flere nyheter og tips til tennene dine, følg oss på Facebook og få med deg neste blogginnlegg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *