«Vann for livet» – du gir, vi dobler

Apollonia Tannklinikk støtter Røde Kors sitt vannprosjekt «Vann for livet». Vi ønsker å bidra til at flere i verden får lettere tilgang til rent vann. Vann for livet bygger vannbrønner. Disse bidrar både til bedre helse, og til at tid spares fordi man slipper lange avstander for å hente vann. I tillegg underviser Røde Kors om helse og hygiene. Vi oppfordrer våre pasienter til å være med på ?Vann for livet? gjennom kaffekjøp, der pengene uavkortet går til prosjektet. Apollonia Tannklinikk dobler det beløpet pasientene velger å gi. Slik bidrar vi sammen.

Normalt trenger en voksen person rundt 2-2,5 liter med vann hver dag. Vannet er viktig for å transportere næringsstoffer rundt i kroppen. Vann beskytter også hjernen, ryggmargen, leddene og øynene. I tillegg er vann også viktig for tannhelsen. Vann er uten sammenligning den beste tørstedrikken, den skader ikke tennene med høyt syreinnhold slik brus og juice gjør. Vann er ikke bare viktig for helsen, men også viktig for produksjonen av mat. Hele 70% av vannforbruket i verden går med til jordbruk.

Kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth og tannlege Fredrik Skodje ved en gammel vannmølle fra Ålesundsområdet. Kjeveortoped Nils Jørgen Selliseth og tannlege Fredrik Skodje ved en gammel vannmølle fra Ålesundsområdet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *