Verdens Første Tannbørste App – Kolibree

Ser du for deg en verden hvor du slipper å mase på ungene om å pusse tennene? En hverdag der det å pusse tennene blir interessant og spennende? Du trenger ikke lengre forestille deg det! Verdens første tannbørste med app er her!

Kolibree elektrisk tannbørste sammen med appen på tablet og mobiltelefon Den nye Kolibree tannbørsten snakker med appen som du kan bruke både på mobil og nettbrett

Hva er Kolibree?

Kolibree er verdens første elektriske tannbørste som snakker med telefonen din gjennom Bluetooth teknologi og en app som fungerer både på Android og iOS.

Den ser ut som en helt vanlig, elektrisk tannbørste, og fungerer ikke noe annerledes enn den elektriske tannbørsten du allerede har hjemme. På denne måten blir det ingen stor forandring å begynne å bruke den, det eneste du trenger å gjøre er å sjekke innom appen og finne ut hvordan du kan gjøre tannpussingen din bedre.

Hvorfor trenger du en tannbørste app?

Å pusse tennene er et ork, en oppgave de fleste av oss vil få unnagjort så fort som mulig. Med Kolibree tannbørsten får du informasjon om dine tannpussvaner direkte inn i appen, og slik kan du holde øye med hvordan du forbedrer deg over tid. Appen kan også gi deg tips til hvordan du kan pusse tennene mer effektivt.

Med appen kan du for eksempel se hvor lenge du pusser tennene ved hvert tannpuss, hvor ofte du pusser tennene i gjennomsnitt og hvilke tenner du glemmer å pusse godt nok. Du kan også være flere brukere på en profil, det vil si at du kan få med deg en gjeng med venner som kan følge hverandres tannpussvaner og dermed hjelpe hverandre å holde motivasjonen oppe.

Med denne tannbørsten blir det mye enklere å forbedre og holde orden på det som er gode tannpussvaner.

Tre mobiler som viser forskjellige utsnitt fra Kolibree appen. Dashboard med oversikt, en skjerm med en premie for tannpuss og oversikt over venner på appen og deres tannpuss vaner sammen med dine egne i en graf Det er mange morsomme funksjoner på Kolibree appen

Gjør tannpuss gøy for ungene

En av de mest positive sidene ved Kolibree er at den gjør tannbørsting til en lek. Kolibree har lagt til premier og morsomme spill som skal hjelpe ungene å bli engasjert i tannpussingen. Jo bedre du pusser tennene over lengre tid, jo høyere poengscore får du.

Du kan også spille enkle spill som styres av bevegelsen du gjør med tannbørsten. De første to spillene er et billøpsspill og et spill hvor du skal børste vekk snop fra tenner på skjermen.

Og med flere brukere på den samme profilen, kan hele familien følge hverandres framgang og kanskje bedrive litt sunn konkurranse. Alt mens ungene lærer å vedlikeholde tennene.

Mobil med utsnitt fra Kolibree appen som viser en oversikt over poeng og premie systemet i appen. Med Rewards får du poeng og premier etterhvert som du pusser tennene.

Det skal nok vise seg at også voksne kan få en nyfunnen glede i tannbørsting ved hjelp av denne appen.

Når kommer den?

Kolibree har samlet inn penger til å starte opp via kickstarter.org. Det vil si at vanlige folk som deg og meg har donert småbeløp for å se at produktet skal bli lansert.

I mai 2014 nådde Kolibree målet sitt om å samle inn $70,000 for å starte opp produksjonen. I følge framgangskalenderen deres har de allerede startet produksjonen, men produktet vil ikke være tilgjengelig for allmenheten før i oktober 2014.

Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet til tannbørsten med app blir lansert for fullt og du kan skaffe deg et sett til hele familien.

Nå blir det snart det minste problemet å få ungene til å pusse tennene!

Les mer om Kolibree!

Ønsker du flere tips og nyheter innen tannhelse? Følg oss på Facebook og gå ikke glipp av neste post!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *