Det skjer store ting hos Apollonia

For atten år siden hadde vi en visjon om å starte en litt annerledes tannlegeklinikk. Vi skaffet et lokale i beste bysentrum og satte i gang, med klare mål og stor arbeidslyst. Gjennom sytten år som leietakere har vi opplevd en eventyrlig vekst. Samtidig har vi innsett at vi rett og slett har vokst ut av vårt gode skinn.

Tidligere i år bestemte vi oss derfor for å iverksette del to av drømmen vår. Vi overtok hele Keiser Wilhelms gate 25, som teller fem etasjer. Nå arbeider snekkere nesten døgnet rundt for å totalrenovere to av dem, og sende Apollonia inn i en ny æra. Vi våger å tro at dette skal gjøre turen til tannlegen enda hyggeligere, mer effektiv og tryggere enn noen gang.

Nå setter vi av en hel etasje til deg som skal ha tannregulering. Det gjør at vi kan ta imot både våre mange voksne pasienter og alle dere barn som skal ha regulering, i et lokale vi virkelig er stolte av. Her kan hele familien slappe av i et lyst og hyggelig vrimleareal med stort lekerom. Nye lokaler vil også gi rom for å ansette en ekstra kjeveortoped, noe som gir enda mer effektiv behandling.

Da vi skulle fornye oss, ga vi interiørarkitektene i Rom AS i oppdrag å gjøre Apollonia til et sted du føler deg trygg, avslappet og velkommen. Den oppgaven har de virkelig tatt på alvor. Alt fra resepsjonsområdet til den nye tannpussestasjonen er fintenkt i detalj. Når du kommer inn i selve klinikken, vil du møte noe av det mest moderne og sikre tannlegeutstyret som finnes, i lokaler som tar vare på både trivsel og hygiene.

I tredje etasje får vi nye administrasjonslokaler. Bedre kontorer, møtearealer og større lagerplass gjør at Apollonia legger til rette for enda bedre arbeidsmiljø. I tillegg består selvfølgelig våre moderne lokaler i femte etasje som før, bare med mindre press på fasilitetene.

Dette er et enormt løft for Apollonia, og vi er spesielt stolte over å kunne gjøre det her, midt i Ålesund sentrum. Vi tror det har stor verdi at folk kan få utført tjenester også her i byen, og så er vi selvfølgelig glade for å bidra til å skape arbeidsplasser og liv i bygningene våre. Tidligere i år fikk vi en ekstra bonus i form av et enormt parkeringsanlegg inne i Aksla, slik at man nesten kan gå tørrskodd gjennom Ålesund Storsenter og ned til oss.

Kundene vil ikke merke noe til byggeperioden, bortsett fra at vi 17. august kan ønske velkommen til et nytt og enda bedre Apollonia. Vi gleder oss og håper du vil være med oss videre!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *