Har du slitte tenner?

Dersom du er plaget med slitte tenner, så kan disse rehabiliteres av våre dyktige tannleger. Våre tannleger har ulike spesialfelt; som å rette på skjeve tenner, rehabilitere med fasetter eller nye tenner med implantat. Vi gjør alt dette alt under ett tak.

Fasetter, kan være løsningen for deg med slitte tenner! Tannfasetter er et tynt skall av porselen som limes på tennene for å gi bedre form og farge på slitte tenner. Fasettene anvendes for nesten alle estetiske ønskemål, særlig ved misfargede tenner som ikke lar seg bleke, uønskede mellomrom, slitte fortenner eller ujevn tannform. Med fasettene kan man bygge opp skadede eller deformerte tenner, men kan i enkelte tilfeller også anvendes mot skjeve tenner. Skjeve tenner kan rettes opp med tannregulering. Etter behandling får man rette rette tenner med et vakkert smil.

doc_231_3 slitte tenner etter

Før: Utgangspunktet sett forfra. Pasienten er en ung kvinne på 30 år med kraftig tannslitasje.

Etter: Tennene forfra etter utført behandling. Ved hjelp av skallkroner er et naturlig smil gjenopprettet. Skallkroner er den kronetypen som er mest skånsom for tennene. Fordi porselenet er svært tynt, og limes på en spesiell måte til tennene, slipper de lys inn i tannen. På denne måten kan tannsettet repareres skånskomt og med naturlig estetikk.

Ønsker du å få et flottere smil? Ta kontakt med Apollonia Tannklinikk for timebestilling!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *