Lystgassbehandling

Det er ikke bare bare å gå til tannlege for alle. Noen mennesker har odontofobi, også kalt tannlegeskrekk. Det vanskeligste for deg med tannlegeskrekk er kanskje det å ta kontakt med en tannlege.

Da er det bra at Apollonia ønsker å hjelpe deg som har angst. Vi gjør alt vi kan for å lette situasjonen. Det viktigste er at du føler deg trygg og kan stole på tannlegen din.

Gode relasjoner

Vi legger stor vekt på å bygge gode relasjoner mellom deg som pasient og tannlege. Derfor har vi grundige samtaler i forkant av behandlingen. Bare du vet hvor dine grenser går, derfor er det viktig at du kommuniserer godt med tannlegen din. Først når du er klar, vil tannlegen utføre behandlingen på deg. Hos oss tar vi steg for steg sammen.

Lystgass

For noen mennesker er ikke den gode relasjonen nok til å takle behandlingen. Da kan vi bruke beroligende medikamenter eller lystgass som angst- og smertedempende middel under behandlingen. Det viser seg ofte at bruken av lystgass gir pasienten en selvtillit som gjør at de etter hvert klarer seg uten. Dette er en viktig målsetting, og en stor seier for pasienten. Vår tannlege Fredrik Skodje har mye erfaring med behandling av pasienter med tannbehandlingsangst. Det er også han som utfører tannbehandling med lystgass.

Vi oppfordrer deg til å ta det første steget og kontakte oss i dag. Vår erfaring er at mange pasienter opplever besøket hos oss som en lettelse, og at at det ikke er så skummelt som de hadde forestilt seg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *