All-on-4®

Det høres nesten for godt ut til å være sant, men det går an. Med det nye behandlingskonseptet All-on-4® hos Apollonia Tannklinikk kan du få nye, faste tenner, på én dag.
Konseptet fra Nobel Biocare ble i utviklet i Portugal i 1998, av Dr. Paulo Malo. Siden den gang har flere tusen pasienter fått behandling på denne måten, og konseptet er godt utprøvd og dokumentert. Behandlingen har svært gode prognoser.

Raskt

Behandlingskonseptet All-on-4® passer ikke for alle, men er en god løsning for pasienter som mangler alle tennene eller nesten alle tennene sine. Fordelen med metoden er at både behandlingstiden og tilhelingstiden etter behandling er kort.
Det betyr at man raskt får tilbake normal funksjon, estetikk og tale. For mange henger dette direkte sammen med en god selvfølelse.

Ferdig på dagen

Behandlingen gjøres på én dag, etter en grundig undersøkelse og planlegging. Fritt oversatt til norsk heter det nye behandlingskonseptet «alle på fire». Grunnen til det er at en oralkirurg setter inn fire implantater i kjeven under behandlingen. Deretter setter tannlegen en bro på disse implantatene.

Tannlege Fredrik Skodje forteller at man slik får alle tennene på plass på en rask og god måte. Ofte er dette et viktig for pasientene. De fleste ønsker å kunne leve et normalt liv snarest mulig etter behandling. Her skiller All-on-4® seg fra mer tradisjonelle behandlingsmetoder ved at man slipper å gå med protese som en midlertidig løsning. Pasienten får faste tenner med én gang.

Gode samarbeidspartnere

Tannlege Fredrik Skodje sier at det som er avgjørende for at han kan tilby en slik behandling er gode leverandører og samarbeidspartnere.

Dette innebærer ikke minst dyktige oralkirurger. Apollonia Tannklinikk samarbeider med Dr. Odont spesialist i periodonti og proteikk Ingvar Ericsson, Dr. Odont Lado Loro, spesialist i oralkirurgi og oral medisin Paula Frid og periodontist Anders Skodje. Disse kirurgene jobber over hele Skandinavia og jobber også med nye forskningsprosjekter på universiteter i Norge.

Den tanntekniske broen som brukes i behandlingen leveres av tannteknikere fra Dentinor i Tønsberg. De sørger for at estetikken blir førsteklasses hver gang. Nobel Biocare leverer gode produkter som har høy kvalitet slik at resultatet varer i mange, mange år. Slik kan tannlege Fredrik Skodje og teamet hans ved Apollonia Tannklinikk tilby den beste behandlingen til sine pasienter.

For mer informasjon, ta kontakt med Tannlege Fredrik Skodje: fredrik@apollonia.scmd.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *