Tannbleking

group

Ett flott hvitt smil å være stolt av, det er det mange som ønsker seg. Og tannblekning kan da være en behandlingsmetode for å få hvite tenner.

Tannbleking kan ha alvorlige bivirkninger. Vi anbefaler en undersøkelse av tenner og emalje hos tannlege i forkant av bleiking.

Kosmetikkregelverket regulerer forskrifter om tannblekemiddel. Tannblekning er en kjemisk prosess man utfører på tennene som ikke naturlig. Blekemiddelene kan inneholde det sterke blekemiddelet hydrogenperoksid, eller lignende forbindelser som kan frigi hydrogenperoksid (eks. carbamid). Produkter som skal selges direkte til pasient inneholder ikke mer enn 0,1 prosent hydrogenperoksid. Det er kun tannleger som kan utføre bleking av tenner og drive med salg av tannblekemidler som inneholder mer en dette.

Apollonia Tannklinikken utfører tannbleking på tannklinikken og vi tilbyr hjemmebleiking. Vi ser til at behandlingen er trygg for pasienten med at tannlegen undersøker pasienten uten å finne risikofaktorer eller orale sykdommer som taler imot behandlingen, og tannlegen forsikrer seg om at pasienten ikke bruker produktene oftere eller lenger enn de er ment å skulle brukes.

Kilde:
http://mattilsynet.no/kosmetikk/kosmetiske_pro…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *