Tanntrøbbel? Bør du gå til tannlegen?

Har du vondt i tennene? Er det lenge siden du har vært hos tannlegen? Her får du noen tips til hva du kan gjøre om du har akutt tanntrøbbel!

Når bør du ringe tannlegevakten?

I noen tanntrøbbel-situasjoner er det avgjørende at du kommer til tannlegen så fort som mulig, og du har behov for akutt hjelp. Hvorfor er det slik i noen situasjoner? Når er du i en tannkrise? Og hva bør du gjøre om du mister en tann? Du finner ut mer om akutt tannlegehjelp her!

Tips til hva du skal gjøre om du har skadet tennene dine

Om du har skadet tennene dine på mer eller mindre alvorlige måter, er det flere ting du kan gjøre for å unngå å gjøre tannskaden verre enn det den allerede er. Tips til hva du skal gjøre om du har satt noe fast mellom tennene, har løs tann, mistet en bit av eller en hel tann, eller om du ikke klarer å lukke munnen finner du her!

Har du tannlegeskrekk?

Er det over ett år siden du har vært hos tannlegen? Kjenner du deg ukomfortabel med tanken på å gå til tannlegen? Du bør absolutt ikke vente til du får smerter og vondt i tennene før du går til tannlegen. Minst et besøk i året er viktig for å forhindre store og dyre behandlinger. Her kan du finne ut om du har tannlegeskrekk!

Apollonia Tannklinikk tilbyr tannlegevakt for pasienter i Ålesund, Molde og omegn, alle dager, også i helger og på helligdager. Åpningstider for tannklinikken og vakttelefon finner du her!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *