Priser

Apollonia bilde

Priser

Hver behandling er unik, og det er derfor vanskelig å sammenligne mellom pasienter og behandlinger.

For å gi deg en nøyaktig pris, er vi avhengige av en fullstendig undersøkelse. Ved konsultasjon får alle pasienter en behandlingsplan med kostnadsoverslag, informasjon om eventuell refusjon og behandlingstid.

I menyen til venstre kan du se våre prislister og priseksempler for ulike typer behandlinger. Prisene på tannbehandling utenom kjeveortopedi er avhengig av vanskelighetsgraden av arbeidet.

Prisliste

Hos Apollonia Tannklinikk betaler du kun egenandel for behandlingen, vi ordner med direkte oppgjør hos HELFO. Og du betaler derfor riktig pris til oss, vi ordner det pratiske mot HELFO.

Gjennomsnittlige tannlegekostander for en nordmann ligger på rundt 3000 kr i året. Når det oppstår behov for mer omfattende tannbehandling, opplever mange at det er vanskelig å orientere seg om kostnader, og hva man får for pengene. Vår prisliste skal være enkel å forstå, og derfor arbeider vi nå med å oppdatere denne.

Siden alle har ulike behov for behandling, er vi avhengig av en fullstendig undersøkelse for å gi deg nøyaktig pris. Ved konsultasjon får alle pasienter en behandlingsplan med kostnadsoverslag, informasjon om eventuell refusjon og behandlingstid.
Du kan slik planlegge dine besøk og behandling slik at det passer deg.

Ikke møtt til time eller avbestilt timen senere enn 24 timer belastes med kr 250,- til kr 1000,-

Hva koster tannlegen?

Dersom du ønsker å sjekke hva tannlegen koster, kan du bruke siden hvakostertannlegen.no. Dette er en side Forbrukerrådet har opprettet for å gi deg som pasient et overslag på kostnader ved ulike behandlinger.

Kontakt oss
Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert

Abonner
Apollonia bilde
Kontakt oss Messenger